Co88

Enjoy the little things...

Je kunt je afvragen wat nu leuker is. Onverwachts worden verrast met een cadeau, dat speciaal voor jou is uitgekozen, óf de twinkeling in de ogen van degene aan wie jij zojuist iets heel moois hebt gegeven. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit; als het maar leuk is.anp

Een stukje dankbaarheid, dat voortkomt uit het geven of het krijgen, zijn kleine momentjes van genot. En genieten, dát kunnen we wat ons betreft niet vaak genoeg doen!

Daarom zijn wij van de NPB en Cash for Cops voor jou altijd op zoek naar de mooiste geschenken, voor uiteraard exclusieve ledenprijzen. Speciaal voor jou en al onze leden samengesteld, presenteren wij met gepaste trots de mooiste collectie van het jonge internationale sieradenmerk CO88.

Laat je verrassen door de Sense, Devine, Beloved & Serenity Collections van CO88. Geïnspireerd door de natuur, wat is terug te zien in de gebruikte materialen en kleuren. Een schitterend geschenk om aan jezelf of een ander te geven. Voor een exclusieve ledenprijs die een glimlach op jouw gezicht tovert.