XD Design

Home > XD Design > Bobby Original > Bobby Original (Grijs) Anti Diefstal Rugzak

Bobby Original (Grijs) Anti Diefstal Rugzak

XD Design

ArtikelnummerP705.542
Kleur
Maat
89,95
Benieuwd naar onze prijs?
Log dan snel in of activeer je account!

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Activeer je account

Productinformatie

Met de XD Design Bobby Anti Diefstal Rugzak kun je met een gerust hart op pad gaan. Deze rugzak is ontworpen om zakkenrollers geen kans te geven. Het materiaal is snijvast; dus even snel er doorheen snijden zit er niet in. En de ritssluitingen en de verschillende losse vakjes zijn verborgen, waardoor deze lastig toegankelijk zijn voor onbekenden.
Lees meer

Specificaties

Breedte30 cm
Diepte16,5 cm
GeslachtHeren, Dames
Gewicht (leeg)850 gram
Hoogte45 cm
Inhoud13 liter
WaterbestendigIP44 (Spatwaterbestendig)

Productinformatie

Met de XD Design Bobby Anti Theft Backpack kun je met een gerust hart op pad gaan. Deze backpack is ontworpen om zakkenrollers geen kans te geven. Het materiaal is snijvast; dus even snel er doorheen snijden zit er niet in. En de ritssluitingen en de verschillende losse vakjes zijn verborgen, waardoor deze lastig toegankelijk zijn voor onbekenden.

Deze backpack kun je in alle situaties gebruiken: van werk tot vakantie. Je hoeft dus nooit meer de backpack op je buik te dragen uit angst dat iemand je spullen eruit haalt.

Als je vaak met het openbaar vervoer reist, dan heb je door middel van de verborgen vakken in o.a. de schouderband je ov-chipkaart altijd bij de hand en is deze veilig opgeborgen. Op de fiets ben je goed zichtbaar door de reflecterende strips en als je wel eens door een buitje rijdt, dan is het goed om te weten dat de backpack waterafstotend is. Daarnaast kun je door de geïntegreerde USB-charging-port je eigen powerbank binnenin de backpack aansluiten en je smartphone opladen, terwijl je onderweg bent, zonder dat iemand het ziet. Door de trolleybevestiging kun je de backpack ook nog eens makkelijk vastmaken aan je koffertje, als je op stedentrip gaat.

De handige verdeling binnenin de backpack zorgen er voor dat je veel mee kunt nemen en dat het ook nog eens georganiseerd is. Helemaal handig is dan ook dat je deze backpack tot wel 180' kunt openen, waardoor je makkelijk bij je spullen kunt. De verdeling van de compartimenten zorgt er ook nog eens voor dat het gewicht beter gebalanceerd is, waardoor het lichter aanvoelt en dat draagt toch veel prettiger.

 

Afmetingen van de compartimenten:
De compartimenten zijn gemaakt van flexibele materialen, waardoor onderstaande maten rekbaar zijn.

 • Laptop compartiment
  Breedte 27 cm, hoogte 33 cm tot 40 cm, diepte 3,5 cm
 • Tablet compartiment
  Breedte 25,5 cm, hoogte 12 tot 18 cm, diepte 1 cm
 • Waterfles-compartiment
  Breedte 9 cm, hoogte 14 cm, diepte 5 cm
 • Compartiment naast waterfles
  Breedte 13 cm, hoogte 14 cm, diepte 5 cm
 • Bovenste compartiment met ruimte voor pennen
  Breedte 20 cm, hoogte 10 cm, diepte 3 cm
 • Verborgen vak aan rugzijde
  Breedte 28 cm, hoogte 13 cm, diepte 2 cm
 • Verborgen vakken in schouderband
  Breedte 12,5 cm, hoogte 15 cm, diepte 2 cm